Вчера се разходих с бащата да гледаме за кола(1вата ми). Обиколихме кварталните автокъщи и харесахме тази Алфа http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topme...011&f1=details . С нова цена е (от 5500 на 5300), на външен вид има няколко забележки като: на 2места е олюпен лака на колата, часта на десния стоп която е на задния капак не е закрепена хубаво(предполагам, че са се счупили щипките), дисковете на спирачките са хванали ражада(на всичките дискове). Салона отвътре е перфектен като изключим че е пукната пласмасата на задния капак. Това са му кусурите по интериора и екстериора. Искам да попитам няколко въпросчета относно обявата и самата кола като модел. Първо ще започна с това дали според вас обявата си заслужава? Това с олюпения лак не ми пречи но това признаци на предоядисвана кола ли са и как да разбера дали това и е заводската боя? Бащата каза, че раждата по дисковете на спирачките не е толкова голям проблем, вярно ли е? Колко ще ми излезне регистрацията и смяната на консумативи? И на задните колела има дискови вместо барабани, това на всичките ли Алфи 99г. ли е или е преправяно? Какви са ви впечатленията от модела и като цяло здрава кола ли е? Какво да гледам ако отида да я купя?
Малко попрекалих с въпросите но искам да знам всички преди да отида да я пробвам. Ще ви бъда благодарен ако ми отговорите на всичките въпроси!
Малко попрекалих с въпросите но искам да знам всички преди да отида да я пробвам. Ще ви бъда благодарен ако ми отговорите на всичките въпроси!
Comment